Hero billede

Profil

BC Montage startede i 1995 og er i dag et mindre firma med engagerede og kompetente medarbejdere. Med mere end 17 års erfaring i faget samt altid opdateret med de nyeste teknikker og materialer, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt inden for faget med vægt på pris og kvalitet.

Vores kundekreds består primært af virksomheder inden for detailhandlen blandt andet har vi monteret og produceret interiør til Topshop, Intersport , Nike og flere butikker i indkøbscentret Bryggen i Vejle. BC Montage har stor erfaring i montage af specialfremstillede diske og køkkeninventar til kantiner, industrikøkkener m.fl. Hertil kommer at vi også har erfaring i at give dit nuværende inventar et bruch-up så det fremstår frisk og nyt. Har du en idé så kontakt os og lad os drøfte mulighederne.

BC Montage er en mindre virksomhed med faste medarbejdere og en lille administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem:

  • En høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde
  • Stor fleksibilitet
  • En god dialog gennem hele sagsforløbet
  • Konkurrence dygtige priser

Kontakt os for mere information samt et uforpligtende tilbud.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at BC Montage ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere